Αποστολές & Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής 

Κύπρος, Ελλάδα:

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ή μεσω Travel Express με παράδοση την επόμενη μέρα για Κύπρο και 3-6 εργάσιμες ημέρες για Ελλάδα.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Η εκτιμώμενη διάρκεια παράδοσης είναι (1-3) εργάσιμες ημέρες απο την ημερομηνια αποστολης (Η ημερομηνια αποστολης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η 1η).
Εγγυόμαστε πάντα την παράδοση της παραγγελίας σας, αλλά σε περίοδο προσφορών, ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω της υπερβολικής ζήτησης για τα προϊόντα μας.

Εάν δεν είστε στον προορισμό αποστολής κατά την παράδοση, η παραγγελία σας θα παραμείνει στο πλησιέστερο σημείο παραλαβής της  Travel Express ή της Γενικής Ταχυδρομικής. Επιπλέον, θα σας αφήσουν επίσης μια σημείωση για να σας ενημερώσουν σχετικά με το πακέτο και την τοποθεσία παραλαβής.
Τρόποι πληρωμής
  •  Αντικαταβολή :
    Πληρώνετε τον courier, κατά την παράδοση της παραγγελίας. Η πληρωμή μέσω μετρητών στον courier, θεωρείται αντικαταβολή καθώς η πληρωμή πραγματοποιείται κατά την παράδοση της παραγγελίας.
  •  Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:
    Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa, Mastercard ή Maestro.
  • PayPal:Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών PayPal χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας ή το πεδίο συμπλήρωσης των στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας.