Βοήθεια & Συχνές ερωτήσεις

Μετά την επαλήθευση της πληρωμής σας, χρειάζονται έως και 24 ώρες για την επεξεργασία και την αποστολή της παραγγελίας σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει Σαββατοκύριακα ή αργίες. Οι αγορές που πραγματοποιούνται μετά τις 11 π.μ. δεν θα αποσταλούν μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν παραγγείλετε μετά τις 11 π.μ. την Παρασκευή, η παραγγελία σας πιθανότατα θα αποσταλεί την επόμενη Δευτέρα.

Εάν πρέπει να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Μόλις η αποθήκη μας επεξεργαστεί την παραγγελία σας, δεν θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε αλλαγές

Εάν η παραγγελία σας ακυρώθηκε απροσδόκητα, είναι πιθανό το φίλτρο απάτης να επισημάνει την παραγγελία σας ως δόλια. Εάν είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, παραγγείλετε ξανά με έναν λογαριασμό Paypal. Εάν δεν έχετε Paypal, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε στο www.Paypal.com

Φυσικά και υπάρχει εγγύηση , το Simple Clean εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων του, με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ( Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας-MSDS, Οδηγίες ορθής χρήσης, Καταχωρήσεις Γ.Χ.Κ.).

Ναι, δεν περιέχουν βόριο και πολύ-φωσφορικά άλατα. Δεν περιέχουν επικίνδυνους οργανικούς διαλύτες και πετρελαϊκά αποστάγματα και οποιαδήποτε άλλη ουσία βλαβερή προς το περιβάλλον.

Τα αρώματα στα οικολογικά απορρυπαντικά χρησιμοποιούνται σε συγκεντρώσεις που τα καθιστούν μη αλλεργιογόνα.