% B% d,% Υ 1 ελάχιστη ανάγνωση

Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν πραγματοποιήσει ποτέ πλύσιμο του κινητήρα. Η αλήθεια είναι πως μία τέτοια διαδικασία είναι εν μέρει πολύπλοκη, απαιτεί αμέριστα περισσότερη προσοχή συγκριτικά με ένα τυπικό εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου. Ας δούμε σε ποιες περιπτώσεις αξίζει να καθαριστεί ο κινητήρας, τι μέτρα πρέπει να λάβετε άμα το επιχειρήσετε μόνοι σας αλλά και τι θα συμβεί σε περίπτωση λάθους.

Πλύσιμο της μηχανής χρειάζεται όταν:

  • Ο χώρος του κινητήρα έχει λερωθεί με λάδι
  • Εάν το αυτοκίνητο οδηγήθηκε για αρκετή ώρα σε περιοχή με χώμα και λάσπη
  • Εάν περάσατε πάνω από δρόμο που είχε αλάτι για το χιόνι
  • Πριν πουληθεί σε νέο ιδιοκτήτη καθώς η εικόνα μετράει πολύ και μπορεί να εξεταστεί καλύτερα

 Τι χρειάζεστε για να πλύνετε το κινητήρα μόνοι σας;

Αρχικά πρέπει να είστε σίγουροι πως ο κατασκευαστής επιτρέπει το πλύσιμο του κινητήρα στο δικό σας μοντέλο. Έπειτα πρέπει να έχετε τον κατάλληλο χώρο, όπως μία ευρύχωρη αυλή σπιτιού ή ιδιωτικό πάρκινγκ.

Στην πράξη τώρα, το σημαντικότερο είναι νακαλύψετε καλά όλα ταηλεκτρικά μέρη μεαδιάβροχες σακούλες και αρκετή μονωτική ταινία.Ασφάλειες, δυναμό, αισθητήρες, δυναμόείναι τα πιο σημαντικά, ενώ προτείνεται και ηαφαίρεση της μπαταρίας. Μην χρησιμοποιήσετε ατμοκαθαριστ Για να κάνετε σωστή δουλειά, ΠΑΝΤΑ σε κρύα μηχανή, χρησιμοποιήστε  Simple Green  καθαριστηκότο οποίο αφήνετε για λίγη ώρα επάνω και έπειτα ξεπλένετε με κρύο νερό και ένα καθαρό πανί μικροινών. Αφού ολοκληρώσετε το «ξεβγαλμα» περάστε τα καθαρά σημεία με ένα προστατευτικό, καθώς και θα αποτρέψει την διάβρωση και θα καθυστερήσει το σημείο να ξαναπιάσει βρωμιά.

Panikos Papageorgiou
Panikos Papageorgiou



Επίσης σε News

High Pressure Washer Gun
High Pressure Washer Gun

% B% d,% Υ 1 ελάχιστη ανάγνωση

The best way to clean your car!

Deliver in one day!!!

Επιλέγω το κατάλληλο δράπανο!
Επιλέγω το κατάλληλο δράπανο!

% B% d,% Υ 4 ελάχιστη ανάγνωση